Kesudió krémes csirkemell fenyőmaggal
Kesudió krémes csirkemell fenyőmaggal

Kesudió krémes csirkemell fenyőmaggal



Én mindig egy kisebb hadseregre készítettem a népszerűsége miatt, ez látszani is fog az adagokon! Természetesen ha te nem szeretnél ennyit készíteni, mindennek felezd le az arányát!

Hozzávalók

- 3 nagy csirkemell
- 300g kesudió (áztatni kell 6-8 óráig) 150g kókusz krém 
- 50g fenyőmag
- 6 evőkanál méz
- 1 tk fokhagyma por
- 100 ml kókusztej 
- 150g gomba  
Pirítsd meg picit a fenyőmagot a sütőben, vigyázz nehogy megégesd! 

Mixerbe zúzd össze a kókusz krémet, kesudiót illetve a kókusztejet. Teljesen simának, csomó mentesnek kell lennie! 

Kockázd fel a csirkét, add hozzá a fokhagyma port majd a gombával együtt serpenyőben 5-6 evőkanál vízzel főzd meg őket! 

Ha megfőtt add hozzá a mézet illetve a kesudiós krémet valamint a fenyőmagot! Jól illik az ízvilághoz ha hozzáadsz egy kevés friss bazsalikom levelet! 

Szervírozd barna rizzsel, quionaval vagy cukkini spagettivel